Heeten

Elke donderdag in de even weken is de digitale huiskamer in het Trefpunt in Heeten. Tussen 10 uur en 12 uur is iedereen welkom met vragen over het gebruik van computer, telefoon, laptop of E reader.  

Maar andere vragen mogen ook zoals het instellen van je DIGID op telefoon of laptop. Werkt je telefoon niet zoals je graag zou willen of twijfel je of de veiligheidsinstellingen van je laptop wel goed zijn. Wil je beter leren werken op je laptop, volg dan de beginnerscursus Klik en Tik tijdens de digitale huiskamer onder begeleiding van één van de vrijwilligers. Ben je al wat gevorderd maar vind je het nog steeds lastig, dan is de cursus Werken met Windows iets voor je. Heb je veel foto’s op je telefoon staan, dan is het een goed idee de workshop digitaal fotoalbum maken. Kom gerust langs want alle vragen mogen worden gesteld. We nemen de tijd om u rustig te helpen en alles goed uit te leggen.

 

Heeten

Op 20 april 2023 was de eerste digitale huiskamer in Heeten. Er was veel belangstelling met allerlei vragen over telefoons en computer. Een belangrijk onderwerp is de installatie van de dorpsapp Heeten. Wil jij de dorpsapp Heeten ook op je telefoon kom dan naar de volgende digitale huiskamer op 4 mei 2023. 

Donderdag 20 april 2023 start de digitale huiskamer in het Trefpunt. Elke 2 weken kan iedereen daar terecht voor vragen over de digitale overheid, werken met computer of telefoon. De digitale huiskamer is er voor iedereen. Het is gratis, je hoeft geen afspraak te maken want je kunt gewoon binnenlopen. De Germanenkamer is voor de digitale huiskamer gereserveerd.