Mariënheem

Vanaf 19 oktober en daarna elke 2 weken is er een nieuwe digitale huiskamer in Mariënheem. Tussen 10 en 12 uur is iedereen welkom in de Schalm. Alle vragen op het gebied van gebruik van digitale middelen mogen, maar ook vragen over de overheid zoals aanvragen van rijbewijs of aanvragen van DIGD. Alles mag en iedereen is gratis welkom 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mariënheem

Elke donderdag in de even weken is de digitale huiskamer in de Schalm in Mariënheem. 

Tussen 10 en 12 uur is iedereen welkom met vragen over het gebruik van computer, telefoon, tablet, laptop of E reader. Maar andere vragen mogen ook zoals het instellen van je DIGID op telefoon of laptop. Werkt je telefoon niet zoals je graag zou willen of twijfel je of de veiligheidsinstellingen van je laptop wel goed zijn. Wil je beter leren werken op je laptop, volg dan de beginnerscursus Klik en Tik tijdens de digitale huiskamer onder begeleiding van één van de vrijwilligers. Ben je al wat gevorderd maar vind je het nog steeds lastig, dan is de cursus Werken met Windows iets voor je. Heb je veel foto’s op je telefoon staan, dan is het een goed idee de workshop digitaal fotoalbum maken. Kom gerust langs want alle vragen mogen worden gesteld. We nemen de tijd om u rustig te helpen en alles goed uit te leggen